4 Şubat 2015 Çarşamba

Maybelline Colossal go extreme Rimelleri -Temizliği

Merhaba :) Uzun süredir almayı düşündüğüm rimeller olan Maybelline Colossal go extreme volum ve leather black rimelleri hakkında bu postta yorumlari yorumlarımı yapacağım. İlk olarak rimellerin fırçalarını ve duruşunu gösteriyorum.  


 Yorumlarima başlıyorum.  Kesinlikle kirpiklerinizi bir kat sürdüğünüzde dahi uzatıyor.Çok fazla hacim verdiğini söyleyemem ama iki kat geçersiniz daha etkili olur. Gün boyu gozlerimdeydi rimelin akma gibi bir durumu olmadı. Fırçası kalın olduğu için kirpik diplerinize sürmeniz zor olabilir ama rimeli sürerken daima hem bulaşmamasi için kirpiklerinizin arkasinda kagit tutarak kullanmanız öneririm.  Sürdükten sonra alt kirpiklere veya herhangi biyere bulaşması yok. En önemlisi ise rimel kurumadan ikinci katı uygulamalisiniz. Ben çok memnun kaldım . Önceden yine maybelline the falsies rimelini kullaniyordum cok fazla beklentimi karsilamamisti. Gelelim temizlerken hangi ürünü kullaniyorum.
 Garnier !!! Kusursuz makyaj temizleyici Kesinlikle kusursuz :) hem yüz hemde göz makyajimi temizliyorum. Buna yardimci olarakta gratisin benri kare mendilleri. Yakmasi yok tahrişi yok gayet memnunum kesinlikle tavsuye ederim watsonslarda 15 tl civarinda satiliyor. Ben karma cilde sahibim aslinda cok cabuk cildim tahriş olur veya kizariklik oluşur.  Ama bu üründe oyle birsey olmadi. Yapmaniz gereken gözünüzü ovuşturmadan yavaşça silmek. Sonraki postta görüşürüz 💋💕👀

6 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler maşallah kirpiklerin çok güzel :) Bir de Avon Supershock Max Mascara öneririm o rimel de güzel :) sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim cok tesekkur ederim. En kisa zamanda denicem onuda bu arada instagramdaki adin kizsayseyler 33 mu ? Takibe aldim ama umarim dogru hesaptir.

      Sil
    2. evet @kizsal_seyler33 :)))

      Sil
    3. Bende en çok avon big&daring volume maskara yı seviyorum :)

      Sil
  2. Merhaba, blogunuz hayırlı olsun. Takibe aldım sizi, bloguma da beklerim.
    http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    Sevgiler. :)

    YanıtlaSil